24. okt
LANG FERD: Ryan Gosling og Rooney Mara i Song to Song.
 
Ventetid
Vi venter. På noe. Kanskje på at regissør Malick skal bli ferdig med sitt puslespill ...?

Publisert: 20.apr.2017 06:44
Oppdatert: 20.apr.2017 07:02

Et forsøk på å lage en klassiker, i vår tids ramme. Disse kjærlighetsdrama, som de har plaget oss, i hundrevis av år, men kunne dette bli et nytt? Nei. I retning en roman, et teaterstykke, opera, et maleri, men mest av alt ble et en installasjon. Mot europeisk stil, men satt i en amerikansk ramme, i musikkmiljøet i Austin, Texas.

Med de beste skuespillere, og de er gode, troverdige, der de kjeder seg i sine forsøk på å finne igjen seg selv, og kanskje også kjærligheten. Bildene er så fine, og det er elegant puslet sammen. Men ferden blir så lang, så mye venting – og innimellom stopper det nærmest helt opp i sine egne repriser.

Likevel er det også helt greit, for en rolig stund, å bli sittende der – og bare følge med når regissør Terrence Malick setter sammen sin mosaikk.

Terningkast: 3

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke