buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
HYGGE: Det er klart for en hyggekveld i kinostolen, med Meryl Streep og Hugh Grant – i Florence Foster Jenkins.
 
Florence Foster Jenkins: Vidunderlig fælt
Noen historier er så gode at de kun kan fortelles av de beste. Meryl Streep gir oss Florence Foster Jenkins.

Publisert: 03.nov.2016 08:21
Oppdatert: 03.nov.2016 08:32

Herlige Florence, ynkelige oss.

For andre gang på kort tid kan vi nyte denne historien på kino, først med filmen «Marguerite», knallgodt spilt av Catherine Frot, nå med Meryl Streep i hovedrollen, støttet av gode medspillere.

«Virkelige hendelser New York 1944»; snobbene hygger seg med hverandre i sine egne klubber. Her finner vi også Florence, rik, en elsker av musikk og å opptre for venner i sin egen leilighet og i en klubb hun selv har stiftet.

Synger jævlig

Men hun synger helt for jævlig. Og hennes mann (Hugh Grant), legger alt til rette for at hun skal leve drømmen, uten at noen gjør narr, og for selv å kunne leve i de kretser han liker.

En dag får hun den aller beste idé, opptre for i Carnegie Hall … Mannen (Grant) fortviler, mannen bak tangentene, Cosmé McMoon (Simon Helberg) fortviler, vi fortviler … Herlig.

Overbeviser

Meryl Streep gjør sin jobb overbevisende, som vi alltid forventer, Hugh Grant står godt som sølvreven «St. Clair» – og Simon Helberg gjør en briljant jobb som pianist Cosmé McMoon.

Regissør Stephen Frears (75) – (Farlige forbindelser/High Fidelity/The Queen) – forteller oss historien som vi vil ha den; med fortvilende fryd.

Vi vet det jo, hvordan det går, og om vi ikke vet det, så skjønner vi det. Likevel kjemper vi kampen, sammen med Florence, til siste slutt, slik vi skal, når vi får en god historie godt fortalt.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat