24. aug
HA loddet stemningen i Vikingskipet under årets The Gathering.
Alle foto: Jenny Marie Sveen
 
Fire på TG: Hvorfor er du her?
Rundt 6.000 mennesker er på plass i Vikingskipet under årets store begivenhet for dataintresserte.

Publisert: 29.mar.2018 19:30
Oppdatert: 29.mar.2018 20:24

The Gathering går av stabelen i Vikingskipet for 22. gang, men hva betyr egentlig The Gathering for de som er der, og hva er det som får de til å vende tilbake?

Midt inne blant hylleradene finner vi Jørgen Lunde fra Skien

- The Gathering betyr gaming for meg. Jeg var her ført i fjor, og bestemte meg for å komme tilbake i år fordi jeg hadde en god og positiv opplevelse av arrangementet.

Litt lengre opp i hylleradene finner vi Johanne Kessel fra Oslo

- Når det er The Gathering er det ordentlig ferie for meg. Det er noe helt spesielt. Dette er fjerde gangen jeg tar turen hit i påsken, og det er rett og slett fordi det er veldig gøy.

Vi beveger oss ut av hylleraden og videre mot nord i Vikingskipet. Litt lengre nord finner vi Caroline Lauvik Hagen fra Åsbygda.

- Å være på The Gathering betyr at jeg får omgås med folk som liker å spille. Jeg liker å spille selv, og folka her er flotte. Jeg var her i fjor, og dro igjen i år fordi jeg ville møte igjen folka fra i fjor. 

Ved siden av Caroline står Christoffer Enger Guldal fra Hamar.

- Oi, det var et vanskelig spørsmål! The Gathering er god stemning for meg. TG betyr påske. Dette er det sjette året jeg er her og jeg kommer stadig tilbake på grunn av den gode stemningen og de gode folka. 

 
Jørgen Lunde fra Skien
Johanne Kessel fra Oslo
Caroline Lauvik Hagen fra Åsbygda
Christoffer Enger Guldal fra Hamar
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke