23. aug
Main Level: Spiller i kulturhuset lørdag 20.2. Her fra Hamarmart’n i fjor.
 
Fire til kulturhuset
Under ungdoms-OL kommer fire populære navn til kulturhuset.

Publisert: 25.jan.2016 23:51
Oppdatert: 26.jan.2016 00:01

The Main Level, Samuel Massie, Kid Astray og Not Dark Yet skal alle stå på scenen i Kulturhuset og opptre gratis for publikum under Ungdoms-OL i februar.

Med kulturfestivalen Sjoggfest skal besøkende få en smakebit av det som rører seg i Kultur-Norge, og kan by på over 150 små og store gratis kulturopplevelser i vertsbyene de ti dagene lekene varer.

I Hamar kulturhus skal boybandet The Main Level, indiepop-favorittene Kid Astray, Berserk-eventyrer Samuel Massi og Hamar Arbeiderblads Uhørt-vinner Not Dark Yet opptre gratis for publikum.

– Med gratis inngang på alle arrangementene, gir det alle en mulighet til å få gode kulturelle opplevelser med arrangement som blir svært inkluderende på alle områder, sier prosjektmedarbeider Monica Rylander.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke