Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
VINNER: Mjøsfiskeveteran Svein Erik Haug fra Hamar ble trukket ut som hovedvinner. Foto: Remi Laakso
 
– Vant jeg? Erru gæern?
Svein Erik Haug (65) har fisket på Mjøsa siden han som guttunge var med bestefaren sin, kjøpmann Magnus Haug. Nå er han trukket ut som vinner i Hamar Arbeiderblads fiskekonkurranse. Premie: laksefiske i Namsen.

0
Publisert: 02.sep.2016 06:12
Oppdatert: 02.sep.2016 06:16

– Vant jeg? Erru gæern? Det kom som et lite sjokk, det er ikke ofte jeg vinner noe, sier Svein Erik Haug.

Det lugget klokka fire på morran 25. juli, på veg inn i Nessundet vestfra. Mjøsørreten veide akkurat fem kilo og ble meldt inn til konkurransen. I går ble Svein Erik Haug trukket ut som vinner blant alle de som har deltatt i konkurransen i år. Neste år venter laksefiske i Namsen, på Lilleøen gård i Overhalla. Fire timers fiske med roer, et godt landpass – og hytte med plass for fire.For mange er Svein Erik Haug en kjent musiker i Hamar, fra både korps og band. Han spiller blant annet i «Einar Mowinckel Band», som er aktuelle med «Eagles på Gregers vol. II» 30. september.

Nå gjelder det sportsfiske, og det er noe Svein Erik Haug har brukt mye tid på – blant annet på Mjøsa. Den største ruggen han har tatt er på drøyt åtte kilo. Den ble tatt sent i oktober 2009.På Mjøsa fisker han vår, sommer og høst – men sier at det er mai som er eldorado for mjøsfiskerne.

– Men jeg lar båten ligge ute til etter september-fredningen, for å prøve fisket på senhøsten, sier Svein Erik Haug.

Lista i dagens avis viser også årets klassevinnere. Disse mottar hver et gavekort på 1.000,- Og alle på lista mottar diplom.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke