Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
FEST: Jens Edgar Haugen og Nicolas Haugen Krogvold fra Furnes fikk denne flotte ruggen på kroken utenfor Grefsheim alleen.Foto: Privat
 
- Fisken var råsterk, men vi fikk den i båten
En ørret på nær sju kilo hogg til på kroken til pappa Jens Edgar og Nicolas (6). Det ble en kamp de aldri glemmer.

Publisert: 24.jul.2015 04:00
Oppdatert: 24.jul.2015 07:18

Forrige fredag klokka halv åtte på kvelden slo den til, et prakteksemplar av en mjøsørret, utenfor Grefsheim Alle’n. Takten på hjerteslagene økte garantert radikalt hos pappa Jens Edgar Haugen og sønnen Nicolas Haugen Krogvold (6).

Jens Edgar skriver i en mail til oss: «En fantastisk opplevelse for far og sønn som antagelig aldri kommer til å glemme 17. juli 2015! Håven knakk, 40 meter utdrag av sene på snella. Fisken var råsterk, men i båten fikk vi den.»

Han har helt sikkert rett: en opplevelse de aldri vil glemme.

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) har de senere årene jobbet hardt for å rekruttere nye sportsfiskere. Men helt sikkert er det at store opplevelser rekrutterer best av alt. Og størst av alt er lykken av å oppleve sammen. Med sine aller nærmeste.

Slik er det også med Jens Edgar og Nicolas. Og slik er det helt sikkert med Emma og Stein Ola Klafstad fra Tangen som fikk ei gjedde på tretten kilo på kroken utenfor Skreiberget 5. juli. Gjedda var 128 centimeter lang, og vekta stoppet altså på 13 kilo!

Fangsten til ti år gamle Frida Grøtholm Eggen fra Furnes er heller ikke dårlig: en harr på 1,1 kilo tatt ved Eidsfossen i Glomma.

Alle tre er gode eksempler på sportsfiskets familieeventyr. Som garantert er opplevelser som vil følge både Nicolas, Emma og Frida – og som vil gjøre at de vil hente fram fiskestanga, gang etter gang, hele livet. Skitt fiske!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
BEIST: Emma og Stein Ola Klafstad fra Tangen fikk denne gjedda på 13 kilo utenfor Skreiberget.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke