Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Fikk kjempefisk på sesongens første tur
1. mai startet dreggesesongen på Mjøsa. Martin Ruud og Martin Elverhøi fikk en kjempestart på sesongen med en ørret på 9,1 kilo.

Publisert: 02.mai.2016 18:59
Oppdatert: 03.mai.2016 06:07

Det var allerede på sesongens første natt kjempefisken bet på. Ørreten målte 98 centimeter og ble tatt i Furnesfjorden ifølge Martin Elverhøi. 

Selv om sesongen så vidt er i gang, kan allerede sesongens største fisk allerede være tatt i Mjøsa. Det er hvert fall ikke hver dag det biter på ørret på over ni kilo. 

- Det er ekstremt sjeldent man får så stor ørret, sier Elverhøi og forteller at de fisker mye i Mjøsa. 

- Gjorde som den ville

Elverhøi og Ruud deler båt, og har nå fått fast plass til båten i Brumunddal. Elverhøi forteller at det ikke var fort gjort å få dratt opp storfisken.

- Det gikk nok rundt 40 minutter for å få den opp i båten. Fisken gjorde som den ville den, men vi klarte å slite den ut, humrer han.

Elverhøi forteller at de også fikk en ørret på rundt fem kilo søndag. 

Har tatt fri

De to er over gjennomsnittet interessert i fisking, og har tatt seg fri fra jobb den første uka av dreggesesongen i Mjøsa. Da HA snakket med Elverhøi mandag kveld var de på vei ut på Mjøsa for å prøve lykken på nytt.

- Det har vært jevnt over bra så langt. Vi har tatt tolv ørreter på to dager nå, men vi slipper mye av den ut igjen. Det er bra fiske nå, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke