Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Gode tips på turen
Ta med barna på fisketur denne sommeren. Du trenger ikke reise langt for å oppleve godt fiske. Her er noen tips på turen.

0
Publisert: 22.jun.2015 07:31
Oppdatert: 22.jun.2015 07:31

➤ La fisketuren bli en god opplevelse i naturen selv om fisken ikke er i bettet.

➤ Pakk ryggsekken med noe godt å spise og drikke. Selv om sola skinner når du drar hjemmefra, er det smart å være forberedt på annet vær. Pakk regntøy øverst i sekken. ➤ Ta gjerne med en liten presenning og tau. Slik har du et effektivt krypinn mens du våker over markstengene i ruskeværet.

➤ Ullundertøy går aldri av moten når natta setter inn.

➤ Invester i telt, soveposer og liggeunderlag. Ungene elsker det! Slik tenner du friluftsinteressen hos de yngste. Det ligger masse læring i å ordne seg mest mulig komfortable forhold ute i naturen.➤ Sjekk stenger, sneller og annet utstyr før du drar. Skift slitte sener, for det er kjipt å miste kilosfisk fordi snøret er råttent. Ta med lett multiverktøy og selvsagt en god kniv.➤ Tenk positivt; ta med salt til fiskebuken og noe å oppbevare fangsten i. Du får ikke fisk hvis du ikke har trua!

➤ Ha forskjellig redskap i veska. Fluer, mark, sluk og spinnere. Bruk mørke fluer om natta og lyse om dagen. Spinnere i svart, sølv og kobber med røde prikker er effektive ørretfangere.

➤ Fyr et lite kaffebål dersom omgivelsene tillater det. Det er lite som slår nykokt kaffe på svartkjelen ved ørretvannet.➤ Og husk fiskekort. Dette kan kjøpes i bomstasjonene eller på nettet. Husk at det ulike regler og bestemmelser for de ulike jakt- og fiskeområde.➤ Ta bilder og send dem til HA!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke