Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Høstjakta i gang
En snau måned igjen av årets diplomfiskekonkurranse i Hamar Arbeiderblad. Høstjakta er allerede i gang.

Publisert: 07.aug.2015 04:00
Oppdatert: 07.aug.2015 06:45

Det tas godt med ørret både i Brumunda og i Åkrestrømmen/Mistra – og legg merke til Håkon Lang-Ree fra Ottestad som har lurt en sværing (2,9 kilo) i Svartelva (sjekk også foto).

Topper lista for ørret elv gjør fortsatt Inge Rønning fra Rendalen med sin ørret på 5,5 kilo tatt i Renaelva tidlig i mai – men det er all grunn til å minne om at klassevinneren i fjor, Olav Finneid fra Rendalen tok en rugg på 6,1 kilo i Mistra 15. august.

Ingen ørret meldt inn fra en klassisk ørretelv som Flagstadelva, men her er det alltid snakk om korrekt vannstand for at storfisken vil opp. I fjor, og året før, ble ingen stor ørret meldt inn – men 2011 var en bra sesong i denne flotte elva som renner ut i Mjøsa i Hamar (sjekk store bildet).

Vi må nevne nytt navn på toppen av lista for harr: Isabela Lewicka Enger tok en harr på halvannen kilo på spinner i sjøen Glen i Jyltingsmarka.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke