Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Hurra for Ronja!
Ronja Larsen har vært med faren sin mange ganger på fisketur, men napp har det blitt dårlig med. Sjekk bildet på denne siden, så ser du hva Ronja kom hjem med 9. mai.

Publisert: 25.mai.2016 04:06
Oppdatert: 30.mai.2016 07:25

En rugg på 5,1 og en til på tre kilo!

Leder i Moelv og Omegn Jeger- og fiskerforening (MOJFF) Robert Larsen er den som selv forteller historien: «Hun har vært med på mange turer, både høst og vår, men aldri hatt bett eller fisk i båten.»

Denne gang traff de bettet. Flere fisk ble satt tilbake – og to ble altså tatt med tilbake, en på fem og en på tre kilo. Det gir Ronja en plass ganske så høyt oppe på lista, faktisk på en sjetteplass – og hun har bare en fra gjengen i Ringsakerfjorden på en plass over seg, nemlig Bjørn Magne Øverlien, som 8. mai satte ny personlig rekord med 5,5 kilo.

Far sjøl, Robert Larsen, må nøye seg med en plassering litt nede på lista. Foreløpig.

Tilbake

Kameratene Anders Kurud og Erik Holte forteller om en strålende opplevelse i Furnesfjorden. Anders tok først en ørret på tre kilo, før Erik tok en på 6,3 kilo. Vi lar Anders her selv fortelle i sin e-post:

«Fisken (6,3 kg red.anm.) ble fanget på samme Devon som den på tre kilo og fikk etter en kjapp fotoseanse svømme videre. Kan også nevne at i det vi drev å ordnet stengene etter fisk nummer en, så hugg fisken på 6,3 kilo før vi hadde rukket å ha fått alle slukene uti vannet igjen.»

5. mai

Det ble litt av et døgn, for i en annen båt, også 5. mai, satt Sigbjørn Svenkerud – og han leverte denne lista: 5,0, 3,4 og 3,2. Og som ikke det var nok, så meldte rutinerte Erland Ryen fra Brumunddal inn en punding – også tatt 5. mai. I Ringsakerfjorden tok Helge Hansløkken en på 4,2 og Joakim Løkken en på 3,5. Alt samme døgnet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke