Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Nå starter jakten på laksefisketuren
Det er timer igjen. Til fiskestart. Søndag er vi i gang. Og igjen er hovedpremien laksefiske i Namsen.

0
Publisert: 29.apr.2016 06:59
Oppdatert: 29.apr.2016 07:04

Fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad er svært populær. Her meldes fisk tatt i Hedmark inn (se adresser i faktaramme), og hit sendes bilder av fisker og fisk (red@h-a.no eller sms/MMS til 1963, kodeord HAfisken) – og til oss sendes gjerne også noen linjer om historien omkring fangsten. Viktig er navn, adresse på fisker, type fisk, vekt og hvor og når fisken er tatt.

Alle som deltar mottar storfiskerdiplom, hver uke trekkes gavekort, klassevinnerne, når sesongen er ferdig, mottar 1.000 kroners gavekort – og en vinner av hovedpremien trekkes ut. Nok en gang kan vi lokke med laksefiske i Namsen, med fire timers fiske med lokal kjentmann som roer, et godt «pass» landfiske, overnatting i hytte med plass til en familie. For den som ønsker å legge litt inn potten, så finnes muligheter for å utvide både fiske og antall netter. Avtale gjøres direkte med sjefen, Svein Romundstad.

Det er i år sjette gang en vinner av fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad reiser til Namsen. Den aller første var Vidar Bakken fra Brumunddal, som tok en laks på åtte kilo nesten på direkten. I fjor tok Tore Finberg en fin laks på 5,3 kilo. Denne sommeren er det Jørgen Lystad (9 år i fjor) fra Nes som får prøve seg som laksefisker. Han og familien prøver storlaksen i midten av juni.

Her på Hedmarken starter det legendariske mjøsfisket 1. mai. Det ble en bra sesong i fjor, og til og med fikk en fisker en mjøsørret på over ti kilo! Johnny Høgli fra Råholt meldte inn en ørret på 10,430 kilo, tatt ved Gjøvika.

 
2015: Her et glimt fra fjorårets mjøsfiske, nærmere bestemt fra Mjøsa Ørretfestival. Foto: Frank Brandsås
DRØMMEPREMIE: Jørgen Lystad (9 i fjor) vant hovedpremien, laksefiske, i fjor – med denne flotte abboren. Foto: Privat
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke