Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
FANGST: Trine Stenberg viser fram en ørret på 4,6 kilo. Foto: Privat
 
Jentene er her
Denne uka kom to nye jenter inn på lista i Hamar Arbeiderblads fiskekonkurranse. Det er topp.

0
Publisert: 27.mai.2016 04:00
Oppdatert: 30.mai.2016 07:23

Fra før har Ronja Larsen plassert seg høyt oppe i klassen «Ørret Mjøsa» med en ørret på 5,1 kilo. 22. mai tok Trine Stenberg en ørret på 4,6 kilo ved Kalkbrenneriet klokka halv tre på natta. På en klassisk Devon.

I tillegg har vi fått den aller første gjedde innmeldt, og det er ekstra stas at ei jente meldte seg inn. Ailinn Skeibrok fra Furnes tok ei gjedde på 6,5 kilo i Åkersvika.

Det er nok fortsatt flest gutter som har sportsfiske som hobby, men undersøkelser som er gjort viser at andelen jenter som fisker er høy når vi snakker om barn. Andelen reduseres når barna blir ungdom – uten at noen har funnet svaret på hvorfor.

Tidligere spaltist i Hamar Arbeiderblad, fluefiskespesialist Toril Kolbu, har tidligere uttalt at det er lettere å lære jenter å kaste riktig, at gutta ofte har sterke meninger om hvordan dette skal gjøres – og de får problemer når de må legge om stilen.

Hvert år melder flere jenter seg på i Hamar Arbeiderblads fiskekonkurranse. Nå er tre inne. Og vi er helt i starten av sesongen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FANGST: Ailinn Skeibrok med ei gjedde på 6,5 kilo. Foto: Privat
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke