Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
SNART SLUTT: Det har vært en strålende sesong for sportsfiskerne i Hedmark, men nå er det bare dager igjen før siste innmelding til fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad. Foto: Remi Laakso
 
Kun dager igjen
Halvannen uke igjen av årets fiskekonkurranse i Hamar Arbeiderblad. Når klokka slår september trekkes vinneren av årets hovedpremie: laksefiske i Namsen.

Publisert: 21.aug.2015 08:16
Oppdatert: 21.aug.2015 08:39

Fire timers laksefiske med roer, tolv timers fiske fra land – på Lilleøen gård i Overhalla. Pluss overnatting i hytte for fire. Det er gullbilletten som trekkes blant alle som har meldt inn fisk til fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad.

Den som stikker av med hovedpremien kan gjerne ha med seg fiskekamerater, men disse må betale sitt eget fiske. Flere har også benyttet muligheten til å kjøpe utvidet fisketid.

Han som ble trukket ut som vinner i fjor, Tore Finberg fra Ridabu, tok i sommer en laks på 5,3 kilo. Og kameraten hans, en annen ivrig lokal sportsfisker, Sigbjørn Svenkerud, var også med på turen. Han tok en sjøørret på fire–fem kilo.

En svært interessant opplysning er det også at Finberg mistet flere lakser på sin første økt, den med roer.

Klassevinnerne i fiskekonkurransen mottar også i år gavekort på tusen kroner. Og selvsagt mottar alle konkurransens gjeve diplom. Når august takker for seg, så er fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad 2015 historie. Fortsatt er muligheten her for å melde seg på, men nå er det kun få dager igjen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FORNØYD: Frank Sletli fra Løten viser fram en ørret på nær to kilo.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke