Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Lykkelig elvefiske
Stor ørret meldes inn fra gode fiske-elver i Hedmark: Brumunda, Atna og Mistra.

Publisert: 31.jul.2015 04:00
Oppdatert: 31.jul.2015 06:14

«Vedlagt ligger et bilde av en ørret på seksti centimeter, 2380 gram. Tatt på Rapala i Mistra 24. juli», skriver Pål Nermo fra Løten. Han viser stolt fram fisken sin på bildet, og det har han all grunn til. Dette er et et flott eksemplar, tatt i et klassisk terreng.

Han er ikke alene. Fra Lillian på «Rendalen Sport» meldes det: «Da har det løsnet litt i Mistra, flere fine på kort tid.» Her er fiskene hun sender på sin liste: Tre og en halv kilo, tre kilo - og to komma tre kilo. Det ble en sterk sesong i Mistra i fjor, men det er ingen tvil om at det er tatt mye stor og fin ørret der også i år.

Og sjekk for all del Brumunda. En kar som heter Jimmy Oppegård har hatt et eventyr av en sesong i elva, og denne uka meldte han: «Hei! Endelig satt storfisken på kroken i Brumunda. 05.30 i dag tidlig (27-7-2015) fikk jeg en ørret på 3.0 kg tatt på wobbler.»

En flott ørret ble også tatt av Rikke Marie Vollan: «Ønsker å melde inn følgende fangst: Dato: 23.07.2015 Fisk: ørret Vekt: 1,32 kg Sted: Brumunda»

Og sist – men ikke minst: Atnaelva, hvor Finn Åge Iversen fra Hamar er meldt inn med to flotte ørret, den største på 1,94 kilo – tatt 24. juli.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke