Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
STOR: Anders Kurud viser fram ei skikkelig sommergjedde, på sju kilo, tatt i Furnesfjorden forrige torsdag.
 
Mens vi venter ...
Det tas stor fisk i Mjøsa i juli, både ørret og gjedde – men nå slår snart elvefiskerne til for fullt ...

0
Publisert: 15.jul.2016 04:00
Oppdatert: 15.jul.2016 07:48

Kan hende trengs bare noen kraftige runder med regn til før det smeller. De rutinerte ørretfiskerne er nok allerede i terrenget, utålmodige som de er – men ganske sikkert ser de mer opp mot himmelen enn ned i vannet – ikke med en bønn om pent vær, men om nedbør.

Fjorårets lister i Hamar Arbeiderblad viser en strålende elvesesong for dem som jaktet på ørret. Mest av alt handlet det selvsagt om juli og om august. Det ble en voldsom sesong i Brumunda, elva bekreftet virkelig sin stilling som Norges beste ørretelv.

Brumunda

De største fiskene i fjor ble riktignok tatt i vårfiske, i Renaelva, av spesialistene Inge Rønning og Anders Svalstad, det ble tatt stor fisk i Mistra (4,4 kilo) og i Åkrestrømmen 3,9 kilo), Frank Søbakk fra Stange tok en ørret i Glomma på 3,1 kilo – men så handlet det mest av alt om Brumunda – og den største innmeldt fra Brumunda i fjor tok Jimmy Oppegård: 3 kilo, 27. juli. Og når det gjelder ørret på mellom en og to kilo var Brumunda helt i særklasse i fjorårssesongen.

Harrfest

Sjekk lista denne uka når det gjelder harr. Her handler det om litt av en fisketur i Jyltingsmarka nordøst for Drevsjø 1. juli. Seks harr på over kilo’n på samme døgnet!

«Skikkelig bett på storharren og perfekt fiskevær med både sol/vind/regn», skriver fiskeren Stein Tore Enger fra Hernes i en hyggelig mail til oss. Uka etter tok han den største av harrene, den han nå topper harrlista med, på 1,3 kilo!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke