Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
 
Ny punding tatt
En ny punding er meldt inn. Fisker er Ole Marius Ekeberg fra Hamar, som tok en ørret på seks kilo natt til lørdag 13. mai.

Publisert: 19.mai.2017 06:44
Oppdatert: 19.mai.2017 06:55

«6.040, 92 centimeter, tok i Furnesfjorden, mellom Snippsand og Bangsberget», heter det i eposten fra Ole Marius Ekeberg.

Da har Ole Marius tatt en punding andre år på rad. I fjor veide fisken 6.500, den ble tatt langs Neslandet – og datoen var da 4. juli.

Med denne storfisken er fem mjøsørret på mer enn seks kilo meldt inn i Hamar Arbeiderblads fiskekonkurranse denne sesongen.

Bra helg

Men mer stor fisk er tatt. Og helga 13. og 14. mai ble helt klart en bra helg for fiske etter storørret.

Ole Marius tok sin på morran 13. mai, og klokka var halv sju på morrakvisten da Team Heggelund meldte inn to flotte ørret; en på 4,2 kilo og en på 4,1 kilo, begge tatt i Furnesfjorden.

Sjekk også 16 år gamle Jens Holmvik fra Brumunddal som 14. mai tok en ørret på 3,6 kilo – og Jens har tidligere i vår meldt inn en ørret på 4,9 kilo!

Storfiskerhistorie

Mest oppmerksomhet er det garantert rundt Inge Rønnings ørret på 7,7 kilo og Anders Svalstads ørret på 4,1 kilo, begge tatt i Renaelva. Historien om disse to gutta, og deres jakt etter storørret i norske elver kan du lese i lørdagens utgave av Hamar Arbeiderblad.

Ørreten på 7,7 kilo tok Inge Rønning 1. mai, Anders tok en på 4,1 kilo noen dager senere.

På fiskesiden i dag viser Inge fram en ørret på halvannen kilo, også tatt i Renaelva - men i morgendagens avis kan du se bilder av guttas nevnte grove ørreter.

Slike fangster gjør oss fiskere ekstra nysgjerrige, og vi ble med gutta på storørretfiske i Renaelva forrige helg. Det ble noen skikkelig spennende timer inn i nattemørket. Sjekk i morgendagens avis om vi klarte å lure noen!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke