Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
FINALE: Neste uke renner august 2016 ut, og det er deadline for fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad. Også i år har det vært mange fine opplevelser for mange. Foto: Remi Laakso
 
Siste frist for å vinne laksefiske-tur
Få timer igjen for den som vil ha sitt navn på storfiskerlista 2016, delta i konkurransen om hovedpremien – og motta et storfiskerdiplom.

0
Publisert: 26.aug.2016 04:01
Oppdatert: 26.aug.2016 07:59

Neste fredag offentliggjøres vinnerne i fiskekonkurransen i Hamar Arbeiderblad. En diplomfisker trekkes ut som vinner av laksetur i Namsen, klassevinnerne mottar hver gavekort på 1.000,- - og alle på lista mottar, som alltid, diplom.

Natt til neste torsdag slår klokka september – og konkurransen er over for denne gang.

Tenk alle de strålende historiene som finnes på disse storfiskerlistene i Hamar Arbeiderblad, år etter år. Tenk på alle de opplevelser; fra ei tidlig råkald mainatt inne i Furnesfjorden med frostdampen rykende rundt båten mens spenningen dirrer, i strevet i kratt langs en av Hedmarks mange flotte fiske-elver, til en flott sommerkveld ved et av fylkets mange abbortjønn.

Hedmark kan by på så mye når det gjelder sportsfiske; med både spenning og hygge. Og spennende er det også å følge sportsfiskerne gjennom fiskekonkurransen – og hyggelig er det alltid å motta eposter, sms-er – og ha disse telefonsamtaler med ivrige sportsfiskere.

Noen få dager gjenstår. Og muligheten er der, så absolutt.

Sjekk for eksempel Erik Andre Engelstad, Ottestad som bare for noen dager siden meldte inn en flott mjøsørret på 4,6 kilo.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
RUGG: Erik Andre Engelstad, mjøsørret 4,6 kilo – 18, august. Foto: Privat
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke