Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
20. sep
FAVORITTBILDE: Her er et av våre favorittbilder av en sportsfisker, tatt av Hamar Arbeiderblads fotograf Trond Lillebo – av Gaute Lillebo på Vurrusjøen i Engerdal. Et øyeblikk for evigheten.
 
Siste sjanse
Det er bare timer igjen av årets fiskekonkurranse. Tirsdag er diplomfiskelista komplett, og vinneren av årets hovedpremie trekkes.

Publisert: 28.aug.2015 04:00
Oppdatert: 28.aug.2015 07:34

Neste fredag offentliggjøres navnet på vinneren av laksefisketuren til Namsen: fire timers fiske med roer, tolv timers fiske fra land – og overnatting i hytte for fire personer.

I tillegg er det neste uke klart hvem klassevinnerne er – en plassering som gir gavekort på 1.000,-

Og:

Alle sportsfiskere som har sitt navn på lista mottar diplom som bevis på at man har plass blant storfiskerne sesongen 2015.

Fremdeles er det en mulighet. En weekend i slutten av august er ingen dårlig fisketid, det vet alle sportsfiskere. Ofte kommer det også nok nedbør til å fylle elvene, noe som selvsagt øker mulighetene for å ta storfisk.

Fire flotte fiskedøgn igjen før porten til årets fiskekonkurranse stenges. Benytt sjansen.

 
FORNØYD: Odd Arne Kristiansen, Løten med en ørret på 2,6 kilo. Foto: Privat FORNØYD: Odd Arne Kristiansen, Løten med en ørret på 2,6 kilo. Foto: Privat
MJØSØRRET: Erik Andre Engelstad med en mjøsørret på 3,8 kilo.? Foto: Privat
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke