Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
KONGE: Petter Smeby debuterte på laksefstival med å bli laksekongen med denne ruggen på 5,7 kilo.
 
Tok laks på 5,7 kilo - vant 30.000
Petter Smeby fra Brumunddal ble en glad laks - bostavelig talt.

Publisert: 22.jun.2015 07:52
Oppdatert: 22.jun.2015 07:54

Petter Smeby fra Brumunddal smilte fra øre til øre fredag kveld. Da dro han i land en laks på 5,7 kilo i Surna og ble kåret til Laksekonge.

Laksen tok Petter på mark i Langhølen på Honnstad litt før klokken halv ti. Laksen sørget dermed for at Smeby er 30.000 kroner rikere! For det er førstepremien på Norsk Laksefestival.

Fisken må være mer enn 5 kilo for å være med i konkurransen. Det holdt med god margin for 21-åringen som tok det hele tilsynelatende med knusende ro i noen spennende timer før konkurransen ble avsluttet.

- Det er veldig artig, og selvsagt utrolig spennende. Vi må ikke glemme at det er 91 andre fiskere som kan slå meg, og hele tre timer igjen av fiskekonkurransen, sa en spent Smeby fredag kveld til Trondheimsporten.

Brumunddølen har fisket i Surna siden han var liten gutt, men debuterte i fiskekonkurransen under Norsk Laksefestival i år. Sammen med familien sin har han feriert i Surnadal hver sommer, og er naturlig nok ekstra glad for at han tok turen på ny i år. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke