25. aug
Folkekjær: Jonas Fjeld fortalte at Hamar har en spesiell plass i hans musikalske bakgrunn, og i går var han tilbake på Hamar-scenen sammen med eget band og sin nye kompis Thom Hell.
 
Fjeld fikset festkveld
Folket har sagt klart ifra at de vil ha mer populærmusikk inn i kulturhuset, og torsdag kveld var Kirsten Flagstad-salen stappet med mennesker da Jonas Fjeld gikk på scenen.

Publisert: 24.apr.2015 04:00
Oppdatert: 24.apr.2015 04:00

– Hamar har et kjempefint kulturhus som mange er stolte av, og nå håper jeg at vi får flere kvelder som dette i framtiden, sier Heidi Engdal. Hun var på plass sammen med venninnene sine for å få med seg et av årets høydepunkter i Kirsten Flagstad-salen.

– Jeg prøver å ta turen hver gang det skjer noe her i Hamar, og jeg har hatt mange gode musikalske opplevelser her i kulturhuset, sier Unni Lillehagen, og nevner fjorårets Queen-forestilling og konserten med Sivert Høyem som to av høydepunktene. Debatten rundt kulturhuset har rast i løpet av de siste ukene, og Fjeld kunne knapt ha valgt et bedre tidspunkt å gjeste Kirsten Flagstad-salen på.

– Vi ser jo her i kveld at folket møter opp, og jeg er sikker på dette ikke er et engangstilfelle, sier Bente Evensen.

Det er nok mange som har følt seg sulteforet på populærmusikk fra byens flotteste scene, og publikum møtte selvsagt opp i hopetall. Full sal betyr om lag 500 frammøtte, og billettene ble utsolgt for flere dager siden.

Minner fra Hamar

Kveldens hovedperson, Jonas Fjeld, fortalte i gårsdagens HA at han har gode minner fra Hamar. Hans første konsert utenfor fødestedet Drammen var på Hamar, og i løpet av årene har det ballet på seg med konserter i og rundt Hamar. Hans debut i Kirsten Flagstad-salen ble heller ingen nedtur for den folkekjære artisten.

– Det er utrolig hyggelig at så mange fant vegen for å se meg spille. Jeg har gledet meg lenge til å komme til dette flotte huset som dere har her i Hamar, slo Fjeld fast fra scenen.

tilbake med Slagere

I disse dager er han nok en gang plateaktuell. Fjeld ble nemlig godt kjent med artisten Thom Hell under innspillingen av TV-2 programmet «Hver gang vi møtes», og vennskapet resulterte i albumet «Hustrig». Det er Thom Hell som har produsert albumet, og tekstene har Fjell fått av sin rustne kompis Ole Paus. Gledelig nok var Hell på plass i Kirsten Flagstad-salen for å være med på moroa under gårsdagens konsert, og publikum fikk servert en god blanding av ferske låter og gamle slagere.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke