19. aug
Til Hamar: Jonas Fjeld klar for Flagstad-salen.
 
Jonas Fjeld i Flagstad-salen
Jonas Fjeld inntar Kirsten Flagstads sal, når han drar på slipptur for sin nye plate.

Publisert: 04.mar.2015 21:37
Oppdatert: 04.mar.2015 21:46

Allerede dagen etter at plata slippes på Rockefeller i Oslo, lander Fjeld og bandet i storstua i Hamar Kulturhus, torsdag 23. april.

Halvvegs inne i sitt femte tiår som artist og låtskriver kaller Fjeld sitt nye album «Midtveis». Det er produsert av Thom Hell, makker fra TV2-serien «Hver gang vi møtes». Fjeld og Hell fant tonen under innspillingen av programmet og har i etterkant jobbet iherdig med «Midtveis», til den nå er ved veis ende og klar for publikum, Singelen «Opp med himmelporten» er allerede listet på NRK P1. Egentlig er Jonas Fjeld visstnok en litt sjenert type fra Drammen. Men han har blitt folkeeie gjennom sitt fokus på norske tekster og beskrives som en personlig og følsom artist. Og nå er det Kirsten Flagstad sal som slår opp himmelporten for historiefortelleren med gitar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke