22. aug
styrer mot film: StyringsMarkedsrådet i Trysil fungerer som styringsgruppe inn mot filmprosjektet. Fra venstre regissør Petter Holmsen, produsent Kjetil Omberg, Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder i Destinasjon Trysil, Gro Kveldro Bruksås i Destinasjon Trysil, Maria Belin, salgs- og markedsdirektør i Radisson Blu Resort Trysil, Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i Skistar Trysil og Stig Hjerkinn Haug, produsent og daglig leder i produksjonsselskapet Eikeland og Haug AS.
 
Fjols til fjells i gang
«Fjols til fjells» har fått grønt lys. Nå er planleggingen fram mot innspilling av den nye versjonen av filmeb «Fjols til fjells» i Trysil i full gang.

Publisert: 30.aug.2018 15:11
Oppdatert: 30.aug.2018 15:15

Onsdag var Stig Hjerkinn Haug - hamarsingen som er produsent og daglig leder i produksjonsselskapet Stig og Stein Studio - tilbake i Trysil, sammen med regissør Petter Holmsen og medprodusent Kjetil Omberg. Denne gang med glade nyheter om at finanseringen på 25 millioner kroner er på plass. Det betyr at filminnspillingen begynner i Trysil 15. mars 2019, ifølge en pressemelding fra Destinasjon Trysil.

- Det har aldri vært noe tvil om vi skulle få til dette. Men det er veldig greit å ha alt i orden slik at vi nå kan begynne på alvor. Nå er også regissør på plass, og vi er stolte av å ha fått med oss Petter Holmsen på regi.Petter Holmsen jobbet sist sammen med Harald Swart på 12. Mann, og i vår har han hatt regi på TV Norges nye komiserie «Oljefondet» som kommer til høsten, forteller Stig Hjerkinn Haug.

Poppe er tilbake

Nyinnspillingen av den gamle klassikeren «Fjols til fjells» skal fortsatt dreie seg om Poppe, men han er nå Front Desk Manager på et høyfjellshotell i Trysil. Manus er under utvikling, men etter flere studieturer til Trysil begynner historien å forme seg, sier Hjerkinn Haug.

-Nå har vi sittet en hel formiddag og mesket oss i historier fra reiselivet i Trysil, forteller han.

Mye jobb i vente

Markedsrådet i Trysil fungerer som styringsgruppen mot filmprosjektet, som i veldig stor grad skal handle om Trysil og den moderne påskeferien på fjellet.

- Nå gleder vi oss veldig. Det blir en spennende vinter med mange forberedelser og en intens periode når filmen skal filmes hos oss i tre uker. Vi håper og tror at dette blir noe både gjester og lokalbefolkningen kan ta del i, sier Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i Skistar Trysil.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke