18. aug
FORNØYD: Barna fra Brattbakken barnehage trivdes på konsert. Foran fra venstre: Linea, Henrik, Patrick, Oliver, Amanda og Oda. I bakgrunnen står Elisabeth Stensrud og Kjersti Strande.
 
Flagstadfestival for barn og besteforeldre
Fredag var 500 barn og besteforeldre samlet til barneforestilling i domkirkeruinene.

Publisert: 15.jun.2012 14:08
Oppdatert: -

Årets utgave av Flagstadfestivalen ønsker å underholde publikum i alle aldersgrupper.

Fredag ettermiddag ble det derfor arrangert barneforestilling i domkirkeruinene i Hamar. Publikum, som for anledningen besto av representanter fra byens barnehager, alders- og sykehjem, så ut til å trives godt idet de dyktige sangerne danset rundt på scenen og framførte kjente og kjære melodier som Tuppen og Lillemor, og Trollmors vuggesang.

Konsertansvarlig og nestleder i Musikkens venner, Hilde Westgaard, forteller at dagens program skiller seg noe ut fra resten av festivalen.

- Vi har tonet ned Flagstad-referansene, og laget en ren barneforestilling med gode, gamle barnelåter. Barna vil likevel få anledning til å høre litt opera også, sier hun.

På hver av de to forestillingene var det rundt 250 nysgjerrige fjes som fulgte nøye med. Westgaard hadde håpet på 300 besøkende på hver av konsertene, men er likevel fornøyd med oppmøtet.

- Jeg er glad for at så mange barn og eldre får med seg det gode programmet vi har her i dag, sier hun.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke