23. aug
KONSERT: Ten Thing flesket til med konsert p+å Nortura i dag. FOTO: JENS ERIK JENSRUD.
 
Flesket til på slakteriet
En lunsjpause i blanke messingen. Det er ikke Ten Thing som ikke lar seg gjøre, når kulturdepartementet, Rikskonsertene og fagforbundene går sammen.

Publisert: 23.nov.2011 13:54
Oppdatert: -

Onsdag var det staben på Nortura på Rudshøgda som fikk gleden av Rikskonsertenes pilotprosjekt med arbeidslivskonserter. Tine Thing Helseth og hennes gruppe Ten Thing flesket til med både Mozart, Grieg og Piazolla blant de grønnkledde i kantina. Og hadde ikke Nortura akkurat vært ferdig med slaktesesongen, så ville de blitt det nå. For minikonserten sto til alt annet enn slakt. En gyllen messingstund midt i arbeidsdagen midt i uka. Vil du høre en smakebit på hva supertrompetist Tine Thing Helset og hennes ensemble serverte til lunsj, så finner du det her.
Rikskonsertenes direktør, Åse Kleveland, var sjøl til stede og ønsket slakterifolket velkommen. For arbeidsplasskonsertene er framtidas satsningsfelt for Rikskonsertene, som har fått to millioner kroner fra Kulturdepartementet til det pilotprosjektet Nortura fikk en smaksprøve på.
- Men bare til bedrifter med tillitsvalgte og tariffavtale, sa direktøren. For dette prosjektet er både kulturpolitikk og arbeidslivspolitikk, i nært samarbeid med fagforbundene.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke