25. aug
 
Folkefest i sommerværet
Søndag ble Domkirkeoddens markering av grunnlovsjubileet åpnet, og det var mange som tok turen ut i sommerværet.

Publisert: 18.mai.2014 17:51
Oppdatert: 18.mai.2014 18:05

Grunnlovsjubileet markeres på Domkirkeodden gjennom hele sommeren, og på søndag var det åpning av to nye utstillinger og premiere på teaterforestillingen "Stabbursnøkkelen". Med nydelig sommervær fikk åpningen en perfekt ramme, og det var mange som tok turen til Domkirkeodden for å ta del i markeringen.

- Det er vanskelig å vite akkurat hvor mange som har vært på Domkirkeodden i dag, men vi anslår at det var rundt 1000 folk her på det meste,sier kommunikasjons sjef på Domkirkeodden Magnus Sempler Holte.

Årets markering ble offisielt åpnet av partileder i SP Trygve Slagsvold Vedum, og utstillingene blir stående gjennom hele sommeren. Skuespillet"Stabbursnøkkelen" framføres av ungdommer fra Hamar Teater hver søndag i sommersesongen. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke