24. aug
 
Folkefest i Stange
Jublileumskonserten med Return trakk tusenvis av mennesker til Stange sentrum.

Publisert: 21.aug.2015 22:47
Oppdatert: 22.aug.2015 02:43

Konserten står som en del av programmet under Stangedagene, og med godvær, tivoli, marked og fristende uteservering var det fullt av mennesker i Stange sentrum i god tid før konsertstart.

- Dette er helt topp. Jeg var aldri i tvil om jeg skulle ta turen eller ikke, sier den mangeårige Return-entusiasten Siv Hansen. Hun var en av mange som fant vegen til Stangedagene da Return inviterte til gratiskonsert for å markere at det er 30 år siden gjennombruddet med sangen "Sheila"

- Jeg hadde nok uansett betalt en slump med penger for å høre de spille, men det er veldig bra at så mange andre blir med på festen, smiler hun, og innrømmer samtidig at hun var en ivrig fan av bandet gjennom oppveksten. 

- Jeg har ikke hørt så mye på Return i løpet av de senere årene, men jeg hadde masse glede av dem i mine glade ungdomsår, forteller hun. 

Ettersom fredagens konsert var gratis, er det ikke så lett å fastslå akkurat hvor mange som var tilstede da Return gikk på scenen, men man kan allikevel anslå at det i alle fall var et par tusen mennesker på plass. Det var nemlig trangt om plassen både foran og rundt scenen.

- Det er mange som har vokst opp med Return, og det er helt topp at de nå arrangerer en konsert for det lokale publikumet, stråler Hansen. 

Se bilder fra festen øverst i saken. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke