18. aug
 
Folkefest med Eidsvåg
Bjørn Eidsvåg og Ungdomssymfonikerne spilte foran over 2.000 mennesker under mandagens festspillkonsert på Staur gård i Stange.

Publisert: 03.aug.2015 22:48
Oppdatert: 04.aug.2015 06:50

Vestbygda var kledd i strålende sommersol, og med godt over 2.000 mennesker til stede på den vakre gården lå alt til rette for en perfekt kveld. 

- For et syn, utbrøt Eidsvåg fra scenen, og var ikke mindre drøy enn at han stoppet konserten for å ta et bilde av folkemengden.

- Så mange folk har det nok ikke vært samlet på Stange på en god stund. Jeg vil tro at gutta i Return har sørget for fest tidligere, men dette må i alle fall være en kveld som havner på en god andreplass, fastslo artisten tidlig i programmet.  

I tillegg til å være mandagens store samlingspunkt debutert Staur gård samtidig som festspillarena, og arrangørene kunne knapt ha bedt om en bedre ramme for en festspillkonsert. 

- I kveld kom godværet med perfekt timing. Det blir ikke bedre enn dette, fastslår Morten Øverby som mandag kveld var blant de over 2.000 menneskene tilstede på Staur gård. 

Se video fra folkefesten øverst i saken. 

 
IDYLLISK: Bjørn Eidsvåg skrøt av det gode oppmøtet til mandagens konsert.
FOTO: KRISTIAN EINANG
FOLKEFEST: Over 2.000 mennesker var på plass under mandagens festspillkonsert med Bjørn Eidsvåg og Ungdomssymfonikerne.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke