24. aug
KLARE FOR HAMAR: Popduoen Cir.Cuz, her fotografert på Hamar Mart'n, opptrer i Vikingskipet lørdag.
FOTO: TUVA KLEVEN.
 
Folkefest og konsert i Vikingskipet
Arrangørene av Storhamarcup ønsker folkefest under helgens 20-årsjubileum, og inviterer til gratis konsert.

Publisert: 23.mai.2014 11:13
Oppdatert: 23.mai.2014 11:17

I overkant av 4200 gutter og jenter mellom 9–16 år deltar på årets Storhamarcup, som i år fyller 20 år. I den anledning settes det opp et gratisshow for både innbyggere og deltakere i Vikingskipet på lørdag. I fjor var det Robin & Bugge, A-lee og Katastrofe som rocket skipet under den årlige håndballturneringen. I år har arrangørene skaffet popduen Cir.Cuz, kjent for hitter som «Radio», «Supernova», «Usynlig» og «Vi er». Andrealbumet «Vi Er Cir.Cuz», som kom i november i fjor, ble slaktet i både VG og Dagbladet. Duen opplever allikevel stor popularitet, og låtene fra albumet er streamet over 30 millioner ganger.

Truls Pedersen, kjent fra NRKs barne-tv, er kveldens vert.

Ta bussen

Busstilbudet i Hamar-området er denne helga justert opp for å ta unna trafikken til og fra Storhamar-cup.

Med stengte og innsnevra veger flere steder i sentrum, kan det bli vanskelig å komme fram når 4.000 håndballspillere og 5.000 til 6.000 andre tilreisende skal til og fra sine spillesteder. Arrangørene bak Storhamar-cup har lagt inn 150.000 kroner og har sammen med Hedmark Trafikk utvida kollektivtilbudet fra fredag til søndag.

Weekendbilletter

Først og fremst gjelder det transporttoppene til og fra innkvarteringsstedet og til Vikingskipet, samt fra Vikingskipet til og fra Stangehallen lørdag og søndag morgen. De skal også frakte spillerne trygt hjem fra konsert i Vikingskipet lørdag. Tilbudet gjelder også de som følger de aktive. Det er lagt opp til billige weekendbilletter som kan bestilles gjennom Storhamar cup. Disse billettene er dyrere hvis de kjøpes på bussen.

Gratis i badeland

I informasjonen til deltakerne anbefaler også arrangørene at deltakerne bruker Hamar sentrum mellom slagene. Kollektivtilbudet er lagt opp slik at det skal være mulig. Det er lagt opp hyppige avganger til og fra Vikingskipet fra tidlig morgen til sen kveld lørdag. De anbefaler også deltakerne å ta en tur i nye Ankerskogen badeland. Her har de gratis adgang

Arrangørene frykter at enkelte lag kan få problemer med å komme fram til hallen eller der de skal bo på grunn av sykkelløpet «Tour of Norway» som starter fredag. Syklistene passerer nemlig Hedmarken før turneringen starter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke