18. aug
 
Folkefest på Domkirkeodden
Tusenvis av mennesker storkoser seg under årets Middelalderfestival på Domkirkeodden.

Publisert: 11.jun.2016 17:19
Oppdatert: 11.jun.2016 17:19

Middelalderfestivalen har blitt en fast tradisjon for mange på Hedmarken, og det myldret av mennesker på Domkirkeodden under festivalens første dag. Bueskyting, ridderskole, musikk, teater, prinsesseskole, hesteridning, marked og spennende smaksopplevelser var blant aktivitetene som sto på programmet, og de frammøtte så ut til å stortrives tilbake i middelalderen.  

- Jeg liker egentlig middelalderen bedre enn dagens tid, sier Leo Brun Iversen (10). Han var på plass sammen med kompisen Jonathan Bern Johnson, og begge så ut til å nyte middelalder-tilværelsen på Domkirkeodden.

- Det morsomste er egentlig å rusle rundt og leve seg tilbake i tid. Her skjer det noe hele tiden. Det er dessuten veldig kult at de selger våpen og andre ting fra middelalderen, sier Jonathan Bern Johnson. Kompisene kunne fortelle at de alltid sørger for å dra til Domkirkeodden når det arrangeres middelalderfestival i byen. 

- Jeg har vært med på Middelalderfestivalen mange ganger tidligere. Dette er noe av det morsomste som skjer i løpet av sommeren, sier Brun Iversen. 

Se bilder fra Middelalderfestivalen øverst i saken.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SMAK AV MIDDELALDER: Leo Brun Iversen (10) og Jonathan Bern Johnson (9).
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke