22. aug
 
Folkefest på Tjuvholmen
Dance With a Stranger sørget for høy partyfaktor da de gjestet Tjuvholmen i Hamar.

Publisert: 26.jul.2014 23:40
Oppdatert: 28.jul.2014 09:26

Det ble rene folkefesten på Parkeringsplassen på Tjuvholmen, og alt til rette for en skikkelig musikalsk fest da poprock-legendene i Dance with a Stranger gikk på scenen lørdag kveld. Kurt & Rebbe, Rocket (m/Steinar Hagen fra Return) og Spinnvilll sto for oppvarmingen tidligere på kvelden, men det var først da kveldens hovedgjester ankom scenen at det virkelig ble fest på Tjuholmen. 
Arrangørene kunne allerede i forkant av konserten melde om et forhåndssalg på rundt 1500 billetter, og de regnet med at det var tett oppunder 2000 mennesker tilstede under kveldens siste konsert med Dance with a Stranger,

Bandet ble etablert allerede i 1984, og med det kan Øivind «Elg» Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen i år feire 30-årsjubileum. Siden den tid har Dance With a Stranger rukket å gi ut seks studioalbum, et konsertalbum og to samlealbum, I tillegg har de vunnet tre Spellemannpriser, med prisen som Årets spellemenn under Spellemannprisen 1991 som den kanskje aller gjeveste.

Lørdag var de altså på plass på Tjuvholmen med sin lange liste av kjente låter, og sammen med tusenvis av hamarsinger sørget de for at konsertkvelden ble en skikkelig fest.

Se bilder fra konserten øverst i saken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke