23. aug
 
6.000 elleville publikummere - ZZ Top neste år?
Manfred Mann ble møtt med et festivalbrøl fra 5.000 mennesker da de gikk på scenen under lørdagens Tømmerstock.festival.

Publisert: 09.aug.2014 20:44
Oppdatert: 11.aug.2014 07:37

Arrangørene skjønte tidlig at det var duket for folkefest under tidenes første Tømmerstock-festival. På fredag var det allerede forhåndssolgt over 3.000 billetter, og på lørdag kom publikum strømmende til festivalområdet etter hvert som kvelden nærmet seg.

Billettkøene var lange, og arrangørene måtte i møter for å avgjøre hvor mange publikummere de i det hele tatt var i stand til å håndtere. Etter hvert hvert fikk allikevel alle publikummerne plass, og da Manfred Mann gikk på scenen kunne de skue utover hele 6.000 festklare publikummere. Da tok de helt av på parkeringsplassen utenfor Mølla Storsenter. 

Arrangørene har knapt ord for å beskrive den enorme publikumsinteressen. 

- Dette er helt sykt. Vi skjønte allerede i går at det kom til å bli massivt, men et trykk som dette hadde vi absolutt ikke regnet med, smiler festivalsjef Rune Myhren. 

Tar i mot ønsker

Festivalpublikumet snakker allerede om neste års drømmekonsert, og festivalsjef Rune Myhren slår fast at de tar imot alle ønsker.
– Det hadde selvsagt aldri blitt noen festival uten publikum, og vi ta gjerne imot alle ønsker. Vi noterer oss de ønskene som kommer inn, sier Myhren.

Han legger samtidig til at det er veldig mye som skal klaffe før man kan hyre en artist eller et band.

– Vi er allerede i gang med prosessen mot neste års festival, og vi har allerede et par potensielle navn på bordet, sier han. Akkurat hvilke navn mener festivalsjefen at det er altfor tidlig å uttale seg om, men Myhren går allikevel med på å røpe hva som er hans egen personlige drømmekonsert. 

– ZZ Top- på en festivalscene i Brumunddal klinger rimelig bra i mine ører, smiler festivalsjefen. 


Se bilder fra folkefesten øverst i saken. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke