23. aug
 
Folksom Kønnbandfest
Lokale og nasjonale stjerner sørget for vill fest blant et folksomt publikum i Stange bibliotek lørdag kveld.

Publisert: 12.sep.2015 23:09
Oppdatert: 12.sep.2015 23:08

Etter en rolig festivalstart fredag var arrangørene klare på at både publikumstall og partyfaktor ville ta seg opp i løpet av lørdagskvelden, og med god pågang allerede til første konsert kunne man tidlig slå fast at det kom til å bli en folksom festivalkveld i Stange bibliotek. 

Tidligere kultursjef i Stange og Kønnband-arrangør, Morten Midtlien, kunne tidlig si seg strålende fornøyd med at publikum fant vegen til årets Kønnbandfestival. 

-Det er skikkelig artig å se at folket møter opp, sier Midtlien. Han forteller samtidig at de hadde forhåndsolgt rundt 400 billetter til lørdagsarrangementet.

 - Nå selgervi også bra med billetter i døra, og nå nærmer vi oss maksgrensa på 550 mennesker,  smiler Midtlien.

Kønnbandfestivalen arrangeres av Stange kommune, og årets arrangement er den tredje i rekken siden oppstarten i 2013.

Lørdagsprogrammet var preget av både lokale og nasjonale stjerner, og Annelig Drecker fikk en verdig velkomst fra stangesokningene da hun gikk på scenen som kveldens første artist. Kveldens andre artist, Frida Ånnevik, fortalte at hun fremdeles har nære bånd til Stange, og det var tydelig at hun satte stor pris på å spille under Kønnbandfestivalen. Etter en drøy time med låtskriveren fra Ridabu ble det ryddet plass til fest i Stange bibliotek. Stoler ble fjernet for å ordne plass til dansegulvet, og da Oslo-bandet High Red gikk på scenen var det nærmest fullsatt mellom bøkene. 

Hellbillies skulle få æren av å avslutte det som nok ble et av årets store høydare i Stange sentrum. 


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke