19. aug
 
Folksom lørdag på mart'n
Sukkerspinn, popcorn, karuseller, salgsboder og alt som hører til - lørdag formiddag var barna i fokus på Hamar Mart'n.

Publisert: 28.sep.2014 15:47
Oppdatert: 28.sep.2014 23:33

Inne i sin tredje dag var det folksomt på parkeringsplassen utenfor Vikingskipet, og da klokka nærmet seg 15 begynte det å flokke seg til foran scenen. Der sto «Skrimmel Skrammel», kjent fra barne-tv-showet med samme navn. Til å begynne med var oppslutningen veldig bra, men avtok litt etter hvert utover i den drøye halvtimen gjengen holdt på. De frammøtte fikk blant annet oppleve rap om kaker og sang om cowboyer.

Tusenvis så Admiral P

Senere på kvelden begynte mørket å falle på, og i lyset fra alle karusellene dukket selveste Admiral P med fullt orkester opp på scenen. Til stødige reggaerytmer sjarmerte han både skrikende ungpiker og en og annen gyngende forelder med hits som; «Engel», «Spinnvill», «Snakke Litt», «Kallenavn» og selvfølgelig den helt nye «Allergisk mot negativitet».

Tradisjon tro var det også noen ungdommer som valgte å delta på Hamar Mart'n bak karusellene.

Fornøyd

Prosjektleder i Festdager på Hamar Mart'n (som det nå heter), Carlina Hitz, kan ikke annet enn å si seg strålende fornøyd med årets mart'n.

- Det var vellykket å flytte hit til Vikingskipet, forteller hun. Det har vært bra gjennomstrømning til nå, og folk reiser langveis fra for å komme hit.

Hamar Mart'n har hatt dørene på vidt gap siden torsdag, og stenger ikke før i morgen søndag.

- Fredag kveld har kanskje vært den beste til nå, men det er umulig å si hvor mange vi har hatt her inne siden inngangen er gratis, forteller hun videre. Dessuten tror jeg Admiral P kommer til å trekke mange i kveld, avslutter Hitz fra toppen av pariserhjulet.

Se større sak i mandagens papirutgave av HA!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke