19. aug
sangglede: Nes Sangforening storkoste seg på scenen under fredagens premiere på konserten «Nesten Elvis».
 
For en herlig gjeng!
Nes Sangforening tok publikummerne med på en reise tilbake i tid under konserten «Delvis Elvis» i Tingnes kulturhus.

Publisert: 15.mar.2013 22:41
Oppdatert: -

Når Nes Sangforening inviterer til konsert, dukker lokalbefolkningen opp. Rundt 200 mennesker hadde tatt turen til Tingnes kulturhus fredag kveld.

Premierenerver
- Dette var helt topp. Vi ble møtt av et herlig publikum, og selv om noen av oss hadde litt nerver, så gikk det veldig bra, sier kveldens Elvis, Hans Emil Sterud.

Han kom ut på scenen forkledd som «kongen» midtvegs i konserten - til stor jubel blant publikummerne. Og selv om han framsto som selvsikkerheten selv, kunne han røpe at nervene var til stede.

- Det er skikkelig deilig å få denne premiereforestillingen unnagjort. Jeg har gått rundt og ventet på denne kvelden en god stund, og jeg har nesten ikke spist noen ting i dag, sier Sterud.

Han forteller at koret har jobbet hardt for å få alle brikkene på plass i forkant av premieren.

- Vi har jo lært oss en hel haug med sanger utenat, og det krever en god del arbeid. Nå gleder vi oss til søndagens konsert, og vi håper jo at like mange tar turen da, sier han.

Elvis-knekk i beina
Det var nok mange i salen som drømte seg tilbake i tid under fredagens konsert, for med Elvis-låter i sentrum så må vi reise noen år tilbake.

I tillegg til sanger fra Elvis' repertoar, var programmet krydret med låter fra Beach Boys, Frank Sinatra og Vazelina Bilopphøggers. Med tidsriktige klær og flott koreografi lekte Nes Sangforening seg gjennom konserten, og i løpet av en drøy time var samtlige innslag unnagjort. Innlevelsen hos sangerne var stor, og sanggleden enda større, for her har vi å gjøre med en gjeng som virkelig koser seg med musikken.

Undervegs i konserten kunne man registrere både «spirit fingers», og Elvis-knekk i beina blant dem som sto på scenen.

Publikummerne satt stor pris på fredagsunderholdningen, og da konserten var ferdig svarte de med trampeklapp og en hel mengde lovord om bygdas kjæledegger.

- Jeg syntes det var en begivenhetsrik og kjempefin konsert, sier Lise Kari Korsgård. Hun trekker fram Elvis' ankomst som prikken over i-en i et fullspekket program.

- Vi syntes jo det var fryktelig artig da selveste «kongen» kom på scenen. I tillegg så var jo nummeret med dirigent Tore Mortensen et høydepunkt, sier Korsgård, og sikter til avslutningsnummeret «Fred i Sjela».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke