26. aug
FORFØRENDE: I Constance sitt univers er det få som klarer å motstå hennes forføreriske vesen.
 
Forførende Constance
Med release-konserten av EP-en Omertá tar Karoline Amb et stort og forfriskende steg inn i livet som soloartist.

Publisert: 26.nov.2011 00:18
Oppdatert: -
Med release-konserten av EP-en Omertá tar Karoline Amb et stort og forfriskende steg inn i livet som soloartist.
Konseptet er mafiainspirert, med et blikk tilbake på Kaizers Orchestras første plate «Ompa til du dør». Musikksjangerne spriker i alle retninger, men de dyktige musikerne i «The Associates» takler alt med bravur og pulserende rytme. I bunnen ligger den allsidige stemmen til Amb, som i rollen som Constance drives av hevn over tapt kjærlighet. Ambs scenepersonlighet oser av sensuell, farlig energi, og Amb har en flott innlevelse i rollen som den eksepsjonell forførersken.

Det er et imponerende knippe låter som Amb (med god hjelp fra medprodusent, bandkollega og mikser Henning Ramseth) har snekret sammen. Lydbildet er tungt, men samtidig lekent, og hun har tydelig hentet inspirasjon fra artister som Tom Waits, Tori Amos og ikke minst; Kaizers Orchestra.

EP-en er spilt inn i Ramseths Space Valley Studio i Brumunddal, og Ramseth mener at Karoline Amb har funnet en nisje med stort potensial.
- Jeg er jo kanskje litt inhabil, men dette er sinnssykt bra. Amb har klart å komprimere alle ideene hun har til et konkret uttrykk, og funnet en sound som hun vil gå for, sier den erfarne gitaristen.
I forkant av konserten annonserte Amb at hun har sagt opp fulltidsjobben sin, i bytte mot en tilværelse som fulltidsmusiker. Ramseth mener dette er en frisk satsing, men at Brumunddal-jenta har det som trengs for å slå igjennom.
- Det som er viktig nå er at de riktig folkene hører og ser det. Det er det som gjelder. At dette produktet er bra nok er den ingen tvil om, men det er mye som avgjøres av å være på rett plass til rett tid.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke