23. aug
Lundell på plass: Da Ulf Lundell omsider entret scenen kl. 23:30 ble han møtt med stor jubel.
 
Forsinket Lundell reddet festen
Når værgudene og publikum sviktet var det opp til artistene å holde festivalen i live

Publisert: 21.jun.2013 20:44
Oppdatert: -

Dårlig vær og lite publikum la et dempet preg på festivallørdagen. Selv om The Orchestra gjorde sitt ypperste for å trekke folk til scenen, ble de først møtt av et relativt tilbakeholdent og lite publikum. Mik Kaminskis felespill og Eric Troyers falsetto klarte omsider å varme opp de snaut 300 personene som funnet vegen ned i åpningskonserten, og da Robben Ford overtok stafettpinnen kl. 21 var det en liten, men dedikert skare av regnponchobærende musikkentusiaster som holdt stemningen oppe.

- Trenger litt oppdragelse

 

Irene Imingen og Ragner Skjellet var to av publikummerne som trosset regnværet.

- Må kunne tåle litt dårlig vær og høy lyd når det først er festival. Og selv om man ikke liker all musikken, så er det selve stemningen. Vi må støtte det som skjer i byen. Vi hamarsinger trenger nok litt festivaloppdragelsen, mener Imingen og Skjellet.

Da klokken hadde passert 22 begynte det heldigvis å strømme på med flere publikummere, og da Ulf Lundell omsider entret scenen, en halv time forsinket, hadde et sted mellom 1000 - 1200 mennesker innsett sin besøkstid. Lundell var i storform, og med et stort og solid band som backup gav han han et vått, med ekstatisk publikum valuta for pengene. 


 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke