21. aug
2009: Knut Reiersrud (t.h.) og Iver Kleive skapte en stemningsfull konsert i Hamardomen. Foto: Marius Huse
 
Første AnJazz-konsert klar
AnJazz annonserte lørdag den første 2019-konserten: Knut Reiersrud og Iver Kleive: «Blå koral» i Vang kirke.

Publisert: 01.des.2018 16:32
Oppdatert: 01.des.2018 16:35

Konserten er 8. mai, og det legges ut 650 billetter. Samtidig ble det også åpnet for kjøp av festivalpass for 2019-utgaven av AnJazz.

Konserten presenteres slik av AnJazz:

«Mange husker helt sikkert deres utgivelser «Blå Koral», «Himmelskip» og «Nåde over Nåde» som vakre bautaer over den langvarige sivilisasjonskollisjonen mellom europeisk kirkemusikk og afroamerikansk rytmikk og tonefølelse. De tre albumene ble innspilt i Odense Domkirke på Fyn. Iver Kleive (orgel) og Knut Reiersrud (gitarer og oud) har mange års erfaring med å lage mektig lyd i katedraler. Til AnJazz henter de frem repertoaret fra disse albumene, og Vang kirke fylles med vakker og mektig musikk.»

Folket på Hedmarken har allerede hyllet disse herrer med sine prosjekter; «Blå Koral» (1991), «Himmelskip» (1996) og «Nåde over Nåde» (2006):

I 2000 i Hamardomen, og HA’s anmelder skrev blant annet: «De hadde publikum i sin hule hånd» og «Maken til oppvisning og grundig demonstrasjon på musikalitet har jeg knapt opplevd tidligere» og «Mektig opplevelse under en blå, blå himmel.»

I 2009 i Hamardomen, og HA’s anmelder skrev blant annet: «Iver Kleive og Knut Reiersrud i Hamardomen skapte nærmest en perfekt avslutning på årets Hamar Music festival» og «Lydbildet er svevende, vakkert og harmonisk, samtidig som det er mektig og kraftig.»

Nå altså tilbake, med hele kraftpakka. Som en del av AnJazz 2019. I Vang kirke. Med plass for 650.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke