22. aug
Lager TV-show: Kunstnerisk ansvarlig og regissør Lars Erik Holter og produsent Elisabeth Nord har fått NRK til å vise åpningsarrangementet i Hamar Kulturhus på kvelden 14. mars.
 
Førstemann til mølla
Billettene til den TV-sendte feståpningen av Hamar Kulturhus legges ut for salg 4. februar, men hvor mange det er vet arrangørene ikke.

Publisert: 06.jan.2014 15:49
Oppdatert: -

Forrige uke kunne Hamar Arbeiderblad melde at Hamar kommune har inngått en visningsavtale med NRK om å sende åpningsshowet midt rett etter "gullrekka" fredag 14. mars. På programmet står artister som Silje Nergaard, Anders Baasmo Christiansen og Jan Eggum, og TV-showets programledere er Hilde Hummelvoll og Kåre Magnus Bergh.

Førstemann til mølla

Produsent Elisabeth Nord kunne i dag fortelle at de kommer til å selge billetter både til generalprøven og hovedforestillingen. Disse blir lagt ut for salg, blant annet på Hamar Kommunes egne hjemmesider og Hamar Kino den 4. februar.

Antallet tilgjengelige billetter hadde hun derimot lite informasjon om, og påpekte at flere av Kirsten Flagstad-salens 496 ordinære sitteplasser er forebeholdt sponsorer, samarbeidspartnere, TV-produksjonens mannskap og andre involverte.

- Hvor mange blir tilgjengelig for "mannen i gata"?

- Det vet jeg ikke enda.

- 200?

- Det er fortsatt uavklart. Det ligger på rådmannsnivå i forhold til hvor mange som er invitert. Majoriteten går til de som kjøper billetter på nettet.

- Gjelder det også hovedforestillingen?

- Ja, både generalprøven og hovedforestillingen.

7000 utenfor bygget

Nord har store håp om at alle de som ikke får billetter vil benytte muligheten til å stå utenfor kulturhuset, hvor kommunen kommer til å rigge opp en storskjerm.

- På 17. mai samles det jo 15.000 mennesker på Stortorget, så vi håper på å trekke 6-7 tusen, sier Nord.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke