buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Løiten Sangforening: Drar til Polen for å holde støttekonsert.
 
Fra Løten til Gdansk
Torsdag 19. september drar Løiten Sangforening på tur til Gdansk i Polen.

Publisert: 16.sep.2019 18:50
Oppdatert: 16.sep.2019 19:08

– Vi holder blant annet konsert i Gdansk sammen med et lokalt kor, Incontro. Formålet er å samle penger til vedlikehold av St. Nicholas basilikaen, som regnes som en av de mest dyrebare monumentene i Gdansk, forteller Ola Brevig i Løiten Sangforening.

– Konserten har et økumenisk tilsnitt, og har fått offisiell beskyttelse av biskopen i Augsburg bispedømme i Stor-Pommern/Polen, sier han.

Det er lørdag kveld at Løiten Sangforening og det polske koret holder konserten i St. Catherine’s kirke i Gdansk.

etablert i 1852

Løiten sangforening er et mannskor som ble etablert i 1852, og er et av de eldste mannskorene i Norge. Koret består for tida av 38 sangere, som ledes av Arild Pytte Solum. Koret har tidligere holdt konserter i USA, Irland, Ungarn og De baltiske statene.

St. Nicholas Basilika er et kjent monument i Gdansk. Men på grunn av at det ble oppdaget sprekker i gulv og hvelvinger, som medførte fare for kollaps, måtte basilikaen stenge for besøk i oktober 2018. Undersøkelser og utbedringer er blitt gjennomført etter det. Målet er å legge grunnlaget for videre utbedringsarbeider, noe som Løiten sangforening bidrar til med sin støtte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat