21. aug
Programleder: Bjarne Brøndbo.
 
DDE-Bjarne med flere TV-sendinger fra Prøysenhuset
I fire mandager på rad blir det «Julekveld hos Prøysen» på TV2.

Publisert: 30.nov.2018 15:18
Oppdatert: 30.nov.2018 15:44

Første program ble sendt mandag denne uka. I helgen blir det reprise. Neste program kommer mandag 3.12, forteller Hogne Moe på Prøysenhuset.

For det er her, i kafeen i Prøysenhuset, det skjer i alle de fire programmene. Innspillingen ble gjort i slutten av oktober. Og i hvert program er en spesiell gjest. Fast programleder i kafeen på Prøysenhuset er DDE-vokalist Bjarne Brøndbo. Fast deltaker er også kokk Charlotte Mohn Gaustad, som skal stå for matlagingen. I tillegg blir det én gjest i hvert program. Først ut var Anita Skorgan i første program. De som kommer er Ole Paus, Marion Ravn og Linnéa Myhre. Et husorkester vil også være i sving, pluss et barnekor.

«Det blir gode samtaler, musikk og julestemning fra Prøysenhuset fram mot jul», heter det fra TV2. «Med snø utenfor vinduet og fyr i peisen, blir det fokus på juleunderholdning, personlige juleopplevelser, sterke historier og norske mat- og juletradisjoner».

En tilsvarende serie ble gjort i fjor. For det er tydelig at Prøysen fortsatt hører julen til.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke