23. aug
Albumfeiring: Frida Ånnevik bød på seg selv, og sammen med sine dyktige medmusikere feiret hun utgivelsen av sitt nyeste album «Ville Ord».Foto: Kristian Einang
 
Frida Ånnevik feiret ny utgivelse
Frida Ånnevik ga publikum en perfekt start på helgen da hun markerte utgivelsen av sitt nyeste album «Ville Ord» på Hamar Teater.

Publisert: 25.okt.2013 23:20
Oppdatert: -

Superlativene hagler hver gang Frida Ånnevik entrer scenen, for etter stor suksess med debutplata «Synlige Hjerteslag» i 2010 var det mange som virkelig fikk øynene opp for Ridabu-jenta. Kritikerne fullroste albumet som ga henne to spellemannsnominasjoner, og nå har hun nylig fått ytterligere vind i seilene med andrealbumet «Ville Ord».

Releasekonsert

Fredagens konsert var en markering av artistens nyeste album, og det var mange som hadde tatt turen til Hamar Teater.
- Er dekk klare? var de få ordene som kom fra scenen da Frida Ånnevik innledet sin releasekonsert. Hun gikk heller rett på sak og fikk publikummernes fulle oppmerksomhet umiddelbart. Med sin helt særegne stemme geleidet Ånnevik oss gjennom et program bestående av både gammelt og nytt. Det var allikevel de ferskeste låtene som fikk mest oppmerksomhet, da artisten forklarte historien og motivasjonen bak hver sang.

Frelst

Etter siste strofe svarte de frammøtte med et unisont stønn av tilfredshet før Ånnevik fikk sin fortjente trampeklapp. Publikum var usedvanlig disiplinerte denne kvelden, og det kom ikke så mye som et pip fra salen undervegs i konserten. De lot heller Ånneviks herlige stemme stå for pratingen, men etter konserten var det allikevel mange som hadde mye å si.
- En deilig start på helgen. Jeg har vært fan av Frida Ånnevik helt siden jeg fikk høre den første plata hennes, så dette var noe jeg følte at jeg burde være med på, sier Gro Elin Hansen. Hun hadde tatt turen fra Oslo for å få med seg fredagens konsert, og hadde i tillegg tatt med seg venninnen Astrid Bugge Mjærum.
- Jeg kjente ikke så veldig godt til henne, så for min del var dette en førstegangsopplevelse. Jeg er allikevel veldig glad for at jeg tok turen, for dette var en veldig, veldig fin konsert med god musikk og sjarmerende musikere, sier Astrid Bugge Mjærum like etter konsertslutt. Artisten selv satt omkranset av ivrige publikummere som ville sikre seg et signert eksemplar av hennes nyslupne album. De var nemlig frelst for lengst.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke