18. aug
 
Frikar og Vamp kommer til Hamar
Frikar med danseforestillingen GotoGuta, og Vamp klare for høsten i Hamar kulturhus.

Publisert: 06.apr.2017 13:29
Oppdatert: 06.apr.2017 13:33

Høsten i Kulturhuset er i ferd med å ta form og to nye arrangement er klare: Dansegruppa Frikar kommer med en ny og modig danseforestilling, GotoGuta. Vamp er klare for å møte publikum innomhus etter sommerens turné. Det skriver kulturhuset i en pressemelding.

Det blir akrobat-alarm når Frikar utforsker det gamle stølslivet i forestillingen GotoGuta. Hva brukte de tida til før mobilen kom? Hallgrim Hansegård, Ådne Kolbjørnshus, Vetle Springgard og Andris Hemsing inviterer deg med til ei tenkt stølsgoto hvor de slår i hel tiden med surrealistiske påfunn. '"GotoGuta", er valdresdialekt for ‘Backstreet Boys’. Dette er en studie i gruppedynamikk og fysisk kontakt mellom gutter. Danseglede, hardingfele og noe du aldri har sett før…

Kommer også 

Etter en travel turnésommer, er Vamp klare for kulturhusbesøk til høsten. Vamp har en lang og produktiv karriere bak seg. I godt over 20 år har de laget sanger som etter hvert har blitt alle manns eie og som mange har et nært forhold til. I Kulturhuset blir det gjenhør med mange kjente og kjære sanger, samtidig som publikum får stifte bekjentskap med nytt materiale fra platen som kommer i oktober.

- Vi jobber med å sette sammen et allsidig program for høsten med noe for en hver smak. Frikar og Vamp gir publikum helt forskjellige opplevelser, og appellerer nok til ulike publikums grupper. Samtidig håper vi jo publikum er nysgjerrige og tar sjansen på komme for å se og høre noe de ikke kjenner så godt til», sier programansvarlig Mocci Ryen.

- Høstens program er i ferd med å gå seg til og det kommer flere spennende ting utover våren, avslutter Ryen.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke