18. aug
 
Full fart i Mikkelikskiskogen
Små og store storkoste seg i sommersola da dyrene i Sirkus Mikkelikski sørget for god stemning i Prestvegen.

Publisert: 24.jul.2014 18:25
Oppdatert: 25.jul.2014 08:08

Mikkel rev, Bolla pinnsvin, Helene harefrøken og resten av dyrene i Mikkelikskiskogen har flyttet hele sirkuset inn blant furutrær og nye tribuner. Sirkuset ankom festivalområdet torsdag formiddag, og med det kommer dyrene til å sørge for full ført gjennom hele Prøysenfestivalen

- Det var kjempegøy, sier Synne Sæter (6). Hun har akkurat sett teaterforestillingen sammen med storebroren Henrik Sæter (9) og mormor Astrid Andersen. De to minste har tatt turen fra Kolbotn for å være med mormoren på Prøysenfestival, og alle tre så ut til å storkose seg i Prøysenland. 

- Vi har rukket å gjøre ganske mye under festivalen, men dette skuespillet var noe av det morsomste, slår Henrik Sæter fast.

- Det har blitt utrolig flott her, og vi kommer garantert tilbake, lover eldstemann Astrid Andersen. 

Den nye tribunen var stappet med store og små tilskuere, og det var tydelig at både publikum og skuespillere fant seg godt til rette i den nye Mikkelikskiskogen. Nå tar Sirkus Mikkelikski en lite pause, men neste forestilling finner sted allerede på lørdag. I tillegg blir det fullt kjør i neste uke med forestllinger både mandag, tirsdag og onsdag.

Se video fra premieren:

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SIRKUS: Dyrene fant seg godt til rette i den nye Mikkelikskiskogen.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke