21. aug
LEGENDE: Georgie Fame har spilt med storheter som Van Morrison, Alan Price, Eric Clapton, Elvis Costello og Count Basie.
FOTO: KRISTIAN EINANG
 
Fest og leven med levende legende
Engelske Georgie Fame og Hamar-bandet Radiofjes sørget for herlig stemning på Gregers lørdag kveld.

Publisert: 13.feb.2016 22:41
Oppdatert: 14.feb.2016 07:44

Stemningen var god da engelske Georgie Fame inviterte til fest sammen med de lokale musikerne i Radiofjes. Hamar-bandet har jobbet lenge med å få musikeren til Gregers, og lørdag kveld kunne de endelig entre scenen sammen med den meritterte musikeren.

Rundt 200 musikkentusiaster hadde tatt turen for å ta del i begivenheten. Stemningen i rommet var god, og på scenen sto et feststemt orkester klare som musikalsk vertskap for mannen som i dag er å betrakte som en levende legende. 

Vokalisten, keyboardisten og komponisten Georgie Fame har vært toneangivende siden 1960-årene, og musikken hans karakteriseres av mange som en blanding av rhythm & blues, jazz og pop. Fame har blant annet preget hitlistene med låter som «Yeah, Yeah», «Get Away» og «The Ballad of Bonnie and Clyde», og i løpet av sin lange karrière har han gitt ut kritikerroste album som «Hall of Fame», «Sweet Things» og «Cool Cats Blues». I tillegg til egne prosjekter har artisten vært en viktig samarbeidspartner for andre storheter.

Radiofjes består av: Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, Ole Ronny Tyseng, Hans Bogsti, Bengt Abell Furnes, Håkon Brynjulvsrud, Skjalg Lidsheim, Ola Mattias Røndahl, Haakon Lunde, Kåre Nordseth, Kjetil Ytre- Arne og Jan Erik Nyhuus.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO: KRISTIAN EINANG
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke