22. aug
Unge Ferrari: Hamarsingen er en av landets mest ettertraktede artister. Her med Arif under P3-Gull 2017.
 
Fullsatt for Unge Ferrari
Arif og Unge Ferrari – Stig Joar Haugen fra Hamar – fyller Stavanger konserthus 2 ganger fredag kveld med Stavanger Symfoniorkester.

Publisert: 31.aug.2018 10:34
Oppdatert: 31.aug.2018 10:43

Fredag 31. august blir også den siste konserten med samarbeidet Arif og Unge Ferrari. Sammen har de tidligere også solgt ut Oslo Spektrum.

«Vi er meget stolte av at Arif & Unge Ferrari sammen med Stavanger Symfoniorkester skal avslutte det fantastiske samarbeidet i Stavanger Konserthus, heter det i pressemeldingen om arrangementet i Stavanger konserthus.

«Med sin lekne og energiske tilnærming, ble Arif raskt kjent som en fantastisk liveartist. Arif er en av landets mest kritikerroste og populære artister innen sin sjanger, og har vært med på å forme en ny æra innen norsk hiphop». heter det her,

«Unge Ferrari drar erfaring fra alle hans innflytelser i musikken sin, men tilbyr fortsatt et produkt som er helt eget. Han har tatt den klassiske R & B-sounden og høynet nivået med sine futuristiske 808-beats og melodiske stil, noe som drar lytteren inn i en verden kun han kan uttrykke gjennom sin musikk», heter det om Unge Ferrari.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke