24. aug
fornøyde: Laila Halvorsen, Even Engen, Tone Flisen og Jan Torkehagen var i hundre etter konserten.
 
Fullsatt sal på bygda
Torsdag kveld holdt Bjørn Eidsvåg konsert foran et fullsatt publikum på Herredsvang i Romedal.

Publisert: 14.mar.2013 23:53
Oppdatert: -

Etter en lang og innholdsrik karriere, trenger ikke visesangeren Bjørn Eidsvåg noen introduksjon. Han er en av landets mest populære sangsmeder, og torsdag kveld inviterte han til konsert på Herredsvang i Romedal. Det er allikevel ikke alle som vet hvor morsom Bjørn Eidsvåg er. Torsdagens konsert virket til tider som et stand-up-show, for med fantastiske historier og god humor, loset artisten publikummerne gjennom et herlig program. Når Bjørn Eidsvåg holder konsert så skal det tydeligvis være morsomt og uhøytidelig, og det fungerte helt perfekt i lokalene på Herredsvang denne torsdagskvelden. Det er ikke lenger uvanlig med storstilt besøk på Herredsvang, og når de store artistene tar turen, så møter også publikummerne opp. 300 fylte seter ble nevnt, og det er faktisk ny rekord for lokalet.

Innertier

HA møter en smørblid kvartett i salongen på Herredsvang, og de var i hundre etter konserten,
- Jeg syntes det var en utrolig flott konsert. Vi fikk se en side av Bjørn Eidsvåg som kanskje ikke alle hadde sett før, sier en meget fornøyd Jan Torkehagen.
- Det er jo faktisk akkurat sånn han er. Han er en utrolig morsom fyr med en fantastisk evne til å fortelle historier. Det er bare ikke alltid at han viser den siden av seg, skyter Tone Flisen inn. Alle fire kunne bekrefte at lattermusklene hadde fått kjørt seg i løpet av konserten.
- Man hørte på stemningen i salen at dette virkelig var en skikkelig innertier. Vi flirte så vi grein, sier Even Engen. Hele gjengen er over seg i begeistring over det arrangørene har fått til på Herredsvang.
- Det er så moro at man kan få slike navn hit til bygda. Her skal det være revyer, gode konsertopplevelser, og andre arrangementer. De gir seg ikke. De bare står på selv om de ikke alltid tjener penger, sier Even Engen entusiastisk.

Dette som er drømmen

Daglig leder Bjørn Inge Sandvold sprudlet etter konserten. Han kunne bekrefte at et av målene til virksomheten er å kunne tilby gode opplevelser på bygda.
- Det er jo slike kvelder som dette er som var grunnen til at vi tok over disse lokalene. Jeg får en klump i halsen når vi klarer å arrangere en så flott kveld som det her. Vi har jo mange konkurrenter i Hamar, og når vi da klarer å fylle Herredsvang i lille Romedal så er det helt fantastisk, sier Sandvold. Han røper samtidig at de mange gode tilbakemeldingene gir inspirasjon.
- Folk skjønner ikke at vi tør, sier Sandvold med et smil.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke