23. aug
VELLYKKET: Kristiane, Ragnhild, Karoline og Andreas Amb hadde publikum med seg på Tingnes fredag.
FOTO: THOMAS HILDONEN
 
Fullt av både folk og latter på Nes
Fredag kveld var det klart for årets utgave av sommershowet med søskenflokken Amb i Tingnes Kulturhus. Salen var proppfull av både folk og latterkuler.

Publisert: 17.jul.2015 23:03
Oppdatert: 18.jul.2015 15:52

HA: THOMAS HILDONEN

Nytt av året var at yngste blad Amb, Kristiane, fikk være med som revyartist med storesøsknene. 

Prøven bestod hun med glans, og stjal flere ganger oppmerksomheten fra de andre. Blant annet i baderoms-sketsjen, der hun også viste særdeles stødige vokalprestasjoner og komisk timing sammen med storebrorbror Andreas.

Eneste hane i kurven, Andreas, hadde publikum i sin hule hånd. Blant annet i rollen som Kent Ronny, den litt naive bygdegutten utsendt fra NAV. Han ble en artig gjennomgangsfigur for showet, og overrasket de fleste med det som skulle være en saksofon-solo mot slutten.

For øvrig traff den snaue to timer lange forestillingen lokal-spikeren midt på huet opptil flere ganger, til stor begeistring for de fremmøtte. Også de som ikke er fra Ringsaker fikk sin dose underholdning gjennom brede humoristiske sketsjer, sterke musikalske innslag, og en av årets storsatsninger: dansetrinnene.

Eldstesøster Karoline Amb geleidet proft publikum gjennom kvelden sammen med rutinerte musikere i SjurVidars.

Forestillingen spilles frem til 1. august på Tingnes kulturhus. Les fullstendig anmeldelse i mandagens utgave av HA.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke