23. aug
Melissa Horn: Skapte stemning på sagbladfabrikken.
 
Fullt hus for Horn
Melissa Horn bød på mange vakre og stemningsfulle øyeblikk i Hamar sagbladfabrikk lørdag kveld.

0
Publisert: 28.feb.2016 12:26
Oppdatert: 28.feb.2016 12:42

Det var trangt mellom veggene i de stemningsfulle lokalene på Sagbladfabrikken. Hele 560 publikummere hadde møtt opp for å høre på visepopsangeren Melissa Horn og hennes mollstemte melodier.

Den svenske popartisten har gjort stor suksess med sine stillferdige sanger siden hun gav ut sitt første album i 2008. I november gav hun ut sitt femte og hittil siste album, «Jag går nu». Det er i den anledning hun reiser rundt på turné, med ikke mindre enn 50 konserter i Norge, Sverige og Finland. Horn trekker da også et stort publikum - tidligere denne måneden klarte hun å selge ut ti konserter på rad i Stockholm, i tillegg til fire konserter i Oslo for ei uke sida.

Den folkekjære artisten synger rolig og lavmælt visepop med iørefallende melodier. Som som oftest handler tekstene om ulykkelig kjærlighet og lengsel, noe de også gjorde på det hittil siste albumet - som Horn selv kalte for et «separasjonsalbum»

Moa Lignell sørget for en fin og stemningsfull oppvarming, før kveldens hovedperson selv gikk opp på scenen med sine tre akkompagnatører.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke