26. aug
UNGE FERRARI: Var på klubbscenen i Kulturhuset i begynnelsen av desember sammen med Tomine Harket. 27.1 kommer de til Gregers.Foto: Kristian Einang
 
Her er artistene som fyller konsert-våren
Tomine Harket og Unge Ferrari, Sondre Lerche og Thomas Dybdahl, Hellbillies og Veronica Maggio – både kulturhuset og Gregers er i ferd med å fylle spennende konsertlister for vårsesongen.

Publisert: 16.des.2016 21:29
Oppdatert: 16.des.2016 21:36

Først ut av de store på Gregers i vinter, er Tomine Harket og Unge Ferrari, som kommer 27. januar. De to gjorde en gratiskonsert på klubbscenen i kulturhuset i begynnelsen av desember, da de 150 raskeste sikret seg gratisbilletter i løpet av noen minutter.

– Jeg kunne gjort en konsert her lenge siden, men jeg ville sørge for bygge opp et publikum, uttalte Stig J. Haugen før han inntok klubbscenen med Tomine Harket.

– Nå må jeg i alle fall prøve å få til én konsert i året på Hamar, uttalte han.

Og neste gang det skjer, er allerede 27. januar, på Gregers.

– Det blir et litt annerledes show med et eldre publikum, uttalte han før konserten på klubbscenen.

Gregers

Blant andre av vårens sentrale artister på Gregers, er Sondre Lerche (17.3), Thomas Dybdahl (24.3), Onkel P & de fjerne slektningene (11.2) og Eva Weel Skram (3.3), kjent fra Eva & the Heartmaker, som denne gang framstår i akustisk duoformat.

Morsomt er det også at Sogne Marie Rustad kommer til Gregers 17.2, etter å ha gitt ut ei plate tidligere i år til svært gode anmeldelser.

– Det er hard kamp om folka, så for oss er det bare å kjøre på, sier Jørn Nielsen på Gregers.

– Vi prøver også å treffe så bredt som mulig, og at det skal være noe for de fleste.

– Så langt er vi helt rute, men det kommer flere artister etter hvert.

Kulturhuset

Hamar kulturhus har allerede en rekke store navn på vårprogrammet, Først ut er To rustne herrer i Flagstadsalen (22.1), som har nesten solgt ut én konsert, og ekstrakonsert er satt opp.

Så kommer Hellbillies 10.2, og popartisten Dagny dagen etter i intimformat på klubbscenen.

Blant høydepunktene i vår ventes å bli Veronica Maggio i Flagstadsalen 17. februar. Sist hun var på disse trakter, var under Festspillene i Elverum i 2014.

31. mars er det Highasakite som inntar Flagstad-salen. Billettene ble lagt ut onsdag, og av de 900 billettene var det kun 50 igjen fredag formiddag, ifølge Espen Røhne i bookingselskapet Venues.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke