24. aug
Juleshow: Andreas og Karoline Amb kommer til Scandic Scene med sitt nye juleshow 25. og 26. november.
 
Fyller Scandic scene med nytt juleshow
Søskenparet Karoline og Andreas Amb har allerede solgt 1.150 billetter til årets juleshow på Scandic.

Publisert: 10.nov.2016 19:41
Oppdatert: 10.nov.2016 19:59

– Dette er veldig artig. Vi har alltid hatt utfordringer med forhåndssalg, men nå har vi allerede solgt flere billetter enn vi gjorde i løpet av tre show i fjor, sier Andreas Amb.

Etter fjorårets suksess i Teatersalen i Brumunddal fikk duoen tilbud om å stå for underholdningen under årets julebordsatsing på Scandic, og to uker før den første av to forestillinger har altså Amb og Amb allerede solgt ut godt over halvparten av billettene.

– Men vi har fremdeles igjen i underkant 600 billetter, sier han.

satser lokalt

Scandic har tidligere satset på aktører som Dagfinn Lyngbø, Urbane Totninger og Kristian Valen i julebordsesongen, og Andreas Amb forteller at de på oppgaven som en stor utfordring.

– Det er store sko å fylle, men vi mener at vi har et produkt som skal være på høyde med de tidligere nasjonale aktørene. Samtidig er det veldig moro å samarbeide med Scandic. De tar seg av mye av de administrative, og akkurat det gjør at vi kan fokusere mer på selve innholdet, sier Amb.

– Det tror jeg vil bidra til å løfte hele forestillingen.

Musikk og humor

Karoline Amb har tilbrakt hele høsten i Vietnam, men lillebror Andreas kan forsikre publikum om at hun kommer hjem til Hamar i god tid for være med på den siste poleringen av showet.

– Vi skrev mesteparten av showet i løpet av sommeren, og nå gjenstår det kun å øve inn forestillingen sammen med bandet, sier han. Amb forteller videre at publikum kan forvente et show med en god blanding av musikk og humor.– Vi fornyer oss hele tiden og alt er helt nytt. For oss er det viktig at showet er levende gjennom samtlige nummer.

Mer enn ribbefett

– Kent Ronny kommer selvsagt tilbake, og jeg kan røpe at det er han som har ansvaret for jule-evangeliet i år. Det blir spennende å se hvordan det går, smiler Amb.

Han er samtidig klar på at showet vil bestå av mer enn ribbefett, julegrøt og girlander.

– Det er et juleshow, men vi har vært obs på at dette foregår i november, og vi har med flere innslag som ikke har noen som helst tilknytning til jula.

– Det blir blant annet en god del samfunnskritikk, og da kommer vi som vanlig til å sparke oppover i systemet, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke